Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Ασφαλείς Συναλλαγές

Μεγάλη Ποικιλία Παιχνιδιών

Διαγωνισμός LEGO Eiffel Tower

Όροι Διαγωνισμού Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Stores

Στοιχεία Διοργανώτριας

 1. Ο διαγωνισμός Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesδιοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «Γ. Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, οδός Αγίας Παρασκευής 19 & Κυνουρίας (τηλ: 210 5755112, φαξ: 2105733359).

Δικαίωμα Συμμετοχής & Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων

 1. Στο διαγωνισμό Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesμπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, άνω των 18 ετών, οι οποίοι έχουν ικανότητα προς δικαιοπραξία. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesοι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια Εταιρεία καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.

Δώρα, Περιγραφή & Διάρκεια Διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από την 1/07/2023 έως και 31/07/2023. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/08/2023 στις 15:00 στα γραφεία της εταιρείας στο Περιστέρι.
 2. Το θέμα του διαγωνισμού είναι το εξής: Διαγωνισμός Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Stores”.
 3. Το έπαθλο αποτελείται από 5 τεμάχια του κωδικού 10307 LEGO Icons Eiffel Tower αξίας λιανικής 629,99€ το καθένα και θα δοθεί αντίστοιχα σε 5 τυχερούς διαγωνιζόμενους.

Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό, όροι και προϋποθέσεις

 1. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος LEGO αξίας από 19,99 € και άνω αποκλειστικά και μόνο από τα παρακάτω καταστήματα LEGO® Certified Stores και LEGO® Monobrand stores

 

 • MALL LCS: ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35 ΜΑΡΟΥΣΙ Τ.Κ. 15122 ΤΗΛ: 2106100780-1 (LEGO Certified Store)
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ LCS: ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ.54624 ΤΗΛ:231123079 (LEGO Certified Store)
 • RIVER WEST LCS: ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ 96-98 Κ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Τ.Κ.12241 2110161333 (LEGO Certified Store)
 • LEGO GOLDEN HALL: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37Α ΜΑΡΟΥΣΙ Τ.Κ. 15123 ΤΗΛ: 2106857016 (LEGO Monobrand Store)
 • LEGO DESIGNER OUTLET ATHENS: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Ε71 / ΘΕΣΗ ΓΙΑΛΟΥ ΣΠΑΤΑ ΤΗΛ: 2102251212 (LEGO Monobrand Store)

 

 1. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται η συμπλήρωση του δελτίου συμμετοχής που θα δίδεται με κάθε αγορά προϊόντων LEGO άνω των 19,99€ από τα ταμεία των πιο πάνω καταστημάτων, η αποδοχή των όρων διαγωνισμού και η τοποθέτηση του συμπληρωμένου δελτίου συμμετοχής στις ειδικές κάλπες που θα υπάρχουν σε κάθε κατάστημα. Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει πάνω από μία φορά με την προϋπόθεση πως θα υπάρχει αγορά προϊόντων LEGO.

 

 1. Δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα.
 2. Κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι τα στοιχεία που δήλωσε για τη συμμετοχή του στην κλήρωση είναι τα ακριβή και αληθή του στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωσή της έναντι του συμμετέχοντος.
 3. Η Διοργανώτρια  εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους  ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesακόμη και να τον αναβάλλει, ματαιώσει ή ακυρώσει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ακόμη και μετά την ανάδειξη των νικητών, αφού δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με σχετική ανακοίνωσή της στη σελίδα της https://www.moustakastoys.gr/contest-lego-eiffel-tower
 4. ή στη σελίδα της https://facebook.com/LegoStoreGR/ στο Facebook χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση κατά την εύλογη κρίση της.
 5. O διαγωνισμός Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesθα λάβει χώρα αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανωτέρω περιγραφόμενων τρόπων συμμετοχής. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια εταιρεία δεν λαμβάνει αμοιβή οιασδήποτε φύσεως για την συμμετοχή κάθε υποψηφίου. 
 6. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα προϊόντα ή με υπηρεσίες διαφορετικά από όσα ρητά διατίθενται με την παρούσα στον νικητή.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, αποδοχή και παραλαβή δώρου

 1. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της κλήρωσης στη σελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας https://www.moustakastoys.gr και στη σελίδα της https://facebook.com/LegoStoreGR/ στο Facebook σε ημεροχρονολογία επιλογής της Διοργανώτριας. Θα υπάρχει επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές.
 2. Συγκεκριμένα, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών, η Διοργανώτρια θα επιχειρεί τηλεφωνική επικοινωνία με τους νικητές σε τηλεφωνικό αριθμό, που οι ίδιοι θα δώσουν, ώστε να τους ενημερώσουν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα των τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των νικητών δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον νικητή ή κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί τελικά το δώρο, χάνει το σχετικό δώρο το οποίο μεταβιβάζεται σε αναπληρωματικό νικητή.
 3. Ο νικητής θα έχει δικαίωμα να παραλάβει το δώρο του από οποιοδήποτε κατάστημα «LEGO® Certified Store» και LEGO® Monobrand Store επιθυμεί προσκομίζοντας την Αστυνομική του Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Ο νικητής στην τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διοργανώτρια θα πρέπει να δηλώσει το κατάστημα που τον εξυπηρετεί να παραλάβει το δώρο του ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του δώρου κατά την ημερομηνία παραλαβής. Η παραλαβή του δώρου θα πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση των νικητών.
 4. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής επιθυμεί να του αποσταλεί το δώρο ταχυδρομικώς, θα πρέπει να στείλει e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@moustakastoys.gr, δηλώνοντας τη διεύθυνση αποστολής. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.
 5. Η Διοργανώτρια  εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του.
 6. Επίσης, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να αντικαταστήσει τα δώρα αφού δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της. Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τη μη διάθεση του δώρου ή μέρους αυτού και να προβεί είτε στη ματαίωση της διάθεσής του με οποιαδήποτε πρόσθετη ή επαναληπτική κλήρωση ή κατ' άλλο τρόπο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 7. Εάν μετά την ανάδειξη των νικητών, διαπιστωθεί ότι κάποιος από αυτούς δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα να ανακαλέσει το δώρο.
 8. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας εταιρείας.

Ευθύνης της Διοργανώτριας Εταιρείας

 1. Η ευθύνη της Διοργανώτριας εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη συγκέντρωση των συμμετοχών, τη διενέργεια της κλήρωσης, την ενημέρωση των νικητών και τη διάθεση των δώρων. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, την ειδοποίηση των νικητών και την παράδοση των δώρων, η Εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη για την ποιότητα και τις αναγραφόμενες ιδιότητες των δώρων, τυχόν ελαττώματα αυτών ή του διαγωνισμού, τυχόν βλάβη-ζημία για οποιονδήποτε λόγο από το δώρο και την χρήση αυτού, καθώς και για κάθε πράξη, παράλειψη ή συμπεριφορά οποιασδήποτε από τις σχετιζόμενες με το δώρο εταιρείες.

Δημοσιότητα των Όρων Συμμετοχής

 1. Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργανώτριας εταιρείας https://www.moustakastoys.gr ,στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook https://facebook.com/LegoStoreGR/ καθ’ όλη την διάρκεια του παρόντος και μέχρι την ανάδειξη των νικητών και την παραλαβή των δώρων. Η ανάγνωση των Όρων προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα και δικαιοπρακτική ικανότητα. Επιπλέον, οι όροι θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε κάλπη διαγωνισμού στα φυσικά καταστήματα «LEGO® Stores» που διεξάγεται ο Διαγωνισμός.
 2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του, ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος, όπως αυτό θα κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Περιστερίου Λαζάρου Μαρία του Χρήστου (Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 5 ) – τηλ: 210-5755001.

Δημοσιότητα και προβολή του Διαγωνισμού

 1. Η Διοργανώτρια εταιρεία, η οποία διεξάγει τον Διαγωνισμό για σκοπούς μάρκετινγκ, πέρα από την ως άνω περιγραφόμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έχει έννομο συμφέρον και δύναται να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση του Διαγωνισμού, δημοσιοποιώντας υλικό από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των νικητών, σε οποιοδήποτε έντυπο, μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς οι συμμετέχοντες να δικαιούνται την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί την ως άνω δημοσιοποίηση ή άλλη ανακοίνωση σχετική με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να αρνηθεί την χορήγηση του δώρου.

Ανεπιφύλακτη Αποδοχή των όρων

 1. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό Μεγάλος Διαγωνισμός LEGO® Storesπροϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού στο σύνολό τους και των γενικών όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό εκ μέρους του συμμετέχοντος και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτησή του από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

 1. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Οποιαδήποτε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία προκύψει σχετικά τους παρόντες όρους που αφορούν στον Διαγωνισμό θα λύεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ενώ αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας.

 

            Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των συμμετεχόντων.

 

Οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ενημέρωση έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της Οδηγίας 95/46/ΕΚ” (“Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων” ή “GDPR”).

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων είναι η Διοργανώτρια Εταιρεία με την επωνυμία «Γ. Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ».

Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνονται από τη Διοργανώτρια Εταιρεία για τις ανάγκες του διαγωνισμού είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου και η ηλικία, καθώς ο διαγωνισμός απευθύνεται όπως αναφέρεται και στους γενικούς όρους μόνο σε ενήλικες.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία μέσω των εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων της θα επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό που θα συλλέγονται κατά τη διενέργειά του, με σκοπό τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό, την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση των δώρων στους νικητές του Διαγωνισμού. Από τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα, μόνο τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα δημοσιεύονται για λόγους διαφάνειας από τη Διοργανώτρια εταιρεία στη σελίδα της Διοργανώτριας εταιρείας https://facebook.com/LegoStoreGR/ στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα της https://www.moustakastoys.gr

Περαιτέρω, η Διοργανώτρια εταιρεία, η οποία διεξάγει τον Διαγωνισμό για σκοπούς μάρκετινγκ, πέρα από την ως άνω περιγραφόμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έχει έννομο συμφέρον και δύναται να δημοσιοποιεί και να προβάλει τον διαγωνισμό για διαφημιστικούς σκοπούς. Στο πλαίσιο διαφήμισης του Διαγωνισμού η Διοργανώτρια Εταιρεία μπορεί να δημοσιοποιήσει τα ονομάτων των νικητών, σε οποιοδήποτε έντυπο, μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό πλην των νικητών θα καταστρέφονται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την παράδοση των δώρων. Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών του Διαγωνισμού θα καταστρέφονται 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού για νόμιμους λόγους (π.χ αποδεικτικούς).

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης κατόπιν αιτήματός τους αφενός να ενημερωθούν για το κατά πόσο ή όχι τα προσωπικά τους δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και αφετέρου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία. Επιπλέον, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων. Επίσης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, έχουν το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών τους δεδομένων και το δικαίωμα εναντίωσης της επεξεργασίας.

 Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, τα ανωτέρω δικαιώματά τους καθώς και για την άσκηση αυτών, οι Συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στη Διοργανώτρια, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση GDPR@moustakastoys.gr. Τέλος, οι Συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) εφόσον κρίνουν ότι η επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των αναφερομένων δικαιωμάτων η Διοργανώτρια Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την λήψη αυτού, ενημερώνοντας τον αιτούντα γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός του, ή τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους του άσκηση, ή και την ικανοποίηση ενός ή περισσοτέρων εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων του σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016).