Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Ασφαλείς Συναλλαγές

Μεγάλη Ποικιλία Παιχνιδιών

Gift Card
Gift Card

Gift Card

Επειδή πολλές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι δώρο θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφήστε τους να το αποφασίσουν οι ίδιοι.

Gift Card Μουστάκας

Η Gift Card Μουστάκας είναι ένα προϊόν προπληρωμένης κάρτας που μπορείτε να δωρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.Μπορείτε να επαναφορτίζετε την κάρτα σας με το ποσό που εσείς επιθυμείτε, σε όλα τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας Μουστάκας. Μπορείτε να απόκτησετε την Gift Card Μουστάκας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και να την πιστώσετε με το ποσό που εσείς επιθυμείτε.Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: Πιστωτική κάρτα, Paypal και κατάθεση σε τράπεζα.

Όταν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων σας και βρίσκεστε στο τελευταία βήμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο πεδίο "Κωδικός Gift Card ή δωροεπιταγής" συμπληρώνετε τον κωδικό της κάρτας σας με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες και το ποσό της παραγγελίας σας θα αφαιρεθεί από την προπληρωμένη σας κάρτα.

Η Gift card δεν είναι πιστωτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο της μόνο ως τρόπος πληρωμής στα καταστήματα Μουστάκας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν μπορεί να επιστραφεί έναντι χρημάτων. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής δεν αντικαθίσταται,ούτε επιστρέφεται η αξία της.

Αγορά Gift Card