Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Ασφαλείς Συναλλαγές

Μεγάλη Ποικιλία Παιχνιδιών

Δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης

Το χαμόγελο του παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού λογότυπο
Η αγάπη μας για τα παιδιά. Η ευαισθησία μας για τον κόσμο γύρω μας και το βαθύ αίσθημα ευθύνης που μας χαρακτηρίζει, μας έχει οδηγήσει στην υιοθέτηση ενεργειών που συμβάλουν σημαντικά στη δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής φιλοσοφίας υποστηρίζουμε το Σύλλογο ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’, πραγματοποιήσαμε την ειδική ενέργεια ‘’Της αγάπης το μπαλόνι, όλα τα παιδιά ενώνει’’. Εγκαταστήσαμε σε όλα τα καταστήματά μας πολύχρωμα μπαλόνια, τα οποία οι επισκέπτες μπορούσαν να αποκτήσουν, συνεισφέροντας το ποσό που επιθυμούσαν σε ειδικά εγκατεστημένους κουμπαράδες υπέρ του Συλλόγου.

Μέχρι και σήμερα σε όλα μας τα καταστήματα υπάρχουν τεράστιοι κουμπαράδες για την ενίσχυση του ‘’Χαμόγελου του Παιδιού’’. Το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 ξεπερνά τις 188.000,00 ευρώ, χαρίζοντας ανακούφιση και χαμόγελα ελπίδας σε εκατοντάδες παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο ‘’το Χαμόγελο του Παιδιού’’ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr.

‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ είναι μη κερδοσκοπικός Σύλλογος που βοηθά ενεργά στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, με κύριο μέλημα την προάσπιση των Παιδικών δικαιωμάτων και την διασφάλιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής τους ισορροπίας.

Χαμόγελο του Παιδιού αφίσα